Gaün’de ‘hızlı Okuma Kursu’ Başladı

Gaziantep Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu (GAÜNADT) ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Gaziantep Şubesi ile...

Gaziantep Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu (GAÜNADT) ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Gaziantep Şubesi ile birlikte düzenlenen "Hızlı Okuma Kursu" başladı.

80. Yıl Kültür Merkezi'nde yapılan açılış törenine; GAÜN Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Ağarı, Atatürkçü Düşünce Topluluğu (ADT) Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü, TÜRKAV Gaziantep Şube Başkanı Özgür Akıl katıldı.

Açılışta konuşan Doç. Dr. Murat Ağarı, "Hızlı okuma kursunu geleneksel hale getiren ve yüzlerce öğrencimizin hızlı okumasını sağlayan ADT'ye ve bu kursun ücretsiz gerçekleştirilmesini sağlayan TÜRKAV Gaziantep Şubesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Hızlı okuma kurslarına öğrencilerin ilgi gösterdiğini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü, "5 yıldır devam eden hızlı okuma kurslarımız için bize destek veren TÜRKAV Gaziantep Şube Başkanı Özgür Akıl'a, bize bu imkanı sağlayan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahrettin Göğüş'e ve faaliyetlerimizi özgürce yapmamızı sağlayan değerli Rektörümüz Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Üniversiteli gençlerin Türk milletinin istikbali olduğunu belirten Özgür Akıl, "TÜRKAV olarak Gaziantep Üniversitesi'ne ve ADT'ye ücretsiz olarak sunduğumuz hizmetlerden dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu çabamızla geleceğimize katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Bu işbirliğinden dolayı Akademik Danışman Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü'ye ve Öğrenci Temsilcisi Arif Yıldız'a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: