GAÜN'den Kısa Kısa

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Endüstri Mühendisliği Konferans Salonunda IFS Türkiye Ofisi Pazarlama Müdürü Öznur Tekiner tarafından, "Kurumsal Kaynak Pazarlama" konulu söyleşi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Endüstri Mühendisliği Konferans Salonunda IFS Türkiye Ofisi Pazarlama Müdürü Öznur Tekiner tarafından, "Kurumsal Kaynak Pazarlama" konulu söyleşi düzenlendi.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, Gaziantep'in Türkiye'nin önemli endüstri şehirlerinden birisi olduğunu ve çok büyük firmaların konumlanmış durumda olduğunu belirten Öznur Tekiner, Gaziantep Üniversitesi'nde, Endüstri Mühendisliği öğrencileriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tekiner, IFS Türkiye ofisi olarak amaçlarının, firmalara işlerini kolaylaştırabilecekleri, entegre verimliliklerini arttırabilecekleri kaynakları doğru yönetip maliyetlerini azaltacakları bir sistem getirmek olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Tekiner, "Bir şirkette, muhasebe, satış, satın alma, üretim, planlama gibi bütün bu departmanları tek bir sistem altında toplayarak mükerrer veri girişlerinin önlenmesi, ürün stoklarının kontrolü, maliyetlerin hesaplanması gibi bir takım kilit noktalarda sistem sağlayan çözüm sunuyoruz" dedi.

-GAÜN dağcılık kolu eğitim kampı düzenledi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Doğa ve Macera Sporları Topluluğu Dağcılık Kolu, Gaziantep'in Araban ilçesinde bulunan Köklüce kanyonunda "İleri Kaya-Arama Kurtarma Eğitim Kampı" düzenledi.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, Doğa ve Macera Sporları Topluluğu Dağcılık Kolu Öğrenci Lideri Lezgin Doğan, dört gün süren kampın, toplamda 20 üyenin katılımıyla sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Sene başından itibaren birbirlerine bağlı olan eğitim kamplarının son aşaması olan 'İleri Kaya-Arama Kurtarma Kampı'nda bu sene başlayan üyelerin dağcılığın son temel teorik bilgilerini de pratiğe dönüştürüp, iniş ve tırmanış için ana istasyon kurma, spor ve geleneksel tırmanış, olası yaralanma durumlarında yaralı için ipten sedye yapma, yaralıyı sedyede taşıma, yaralıyı yüksek bir bölgeden aşağıda güvenli bir yere taşıma eğitimleri verildi."

Reklam
Reklam

Dönem içerisinde teorik eğitimlerini almış olan yeni üyelerin, teorik bilgilerini pratiğe dökebilmeleri ve kendilerini geliştirmeleri amacıyla kamp düzenlediklerini belirten Doğan, "Faaliyetin yapılabilmesi için emeği geçen herkese ve ayrıca topluluğumuzun eski üyelerinden olan Türkiye Dağcılık Federasyonu antrenörleri Uğur Uzun çakmak ve Murat Canlı'ya verdikleri eğitimden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: