Gazdaş Saraçlar, Çilingirler, Balıkpazarı Ve Tahmis Meydanındaki Çalışmalarını Tamamladı

GAZDAŞ; Saraçlar, Çilingirler ve Balıkpazarı caddeleri ile Tahmis Meydanı’nı doğal gaza kavuşturmak için 17 Temmuz...

GAZDAŞ; Saraçlar, Çilingirler ve Balıkpazarı caddeleri ile Tahmis Meydanı’nı doğal gaza kavuşturmak için 17 Temmuz tarihinde başlattığı altyapı çalışmalarını tamamladı ve üst yapı çalışmalarının gerçekleştirilmesi için sahayı belediye yapım ekiplerine teslim etti.

GAZDAŞ, bu bölgelerdeki altyapı çalışmaları kapsamında 224.869 TL’lik yatırım yaparak 2.748 m polietilen hat, 1.391 m servis hattı imal etti ve 207 adet servis kutusu montajı gerçekleştirdi.

GAZDAŞ Edirne İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir, Edirne’deki doğal gaz çalışmasının geleceğe yapılmış bir yatırım olduğunu belirterek, Edirnelilere altyapı çalışmaları sırasında gösterdikleri hoşgörü ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Pekdemir, “Doğal gaz altyapısı % 91 oranında gerçekleştirilen Edirne’de Saraçlar, Çilingirler ve Balıkpazarı caddeleri ile Tahmis Meydanı’ndaki çalışmalarımızı da tamamladık. Kazı dönemi için, Edirne ilimizin turizmi açısından büyük önem taşıyan Kırkpınar etkinliklerinin sona erdiği Temmuz ayı ortaları ile okulların açılma tarihinin öncesini hedefledik. Bu süreçte kazı çalışmalarına büyük anlayış gösteren vatandaşlarımıza, hoşgörülü yaklaşımları için teşekkür ederiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: