Gazete Dağıtıcısına Jiletli Gasp

Bursa’da bir gazete dağıtıcısı kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından gasp edildi. Jiletle yaralanarak gasp edilen...

Bursa’da bir gazete dağıtıcısı kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından gasp edildi. Jiletle yaralanarak gasp edilen gazetece dağıtıcısının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Merkez Nilüfer İlçesi konak Mahallesi Beşevler Caddesi üzerinde bir gazetenin bürosunda dağıtı olarak çalışan bir kişi gasp edildi. Edinilen bilgiye göre, Gazete dağıtıcısı Y.A. tahsilat için geldiği bir işyerinin önünde, motosikletinden indiği sırada 2 kişinin saldırısına uğradı. Y.A.’nın boynuna sarılan kimliği belirsiz şahıslar “paraları çıkart” diye bağırdı. Ardında cebinden çıkardıkları jilet ile dağıtıcıyı kolundan yaralayan şahıslar, gazeteye ait 250 TL para ve cebindeki cep telefonunu gasp ederek olay yerinden koşarak kaçtı. Polise haber veren Y.A. ardından olay yerine gelen ambulansla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili tahkikata başlarken, Y.A.’nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: