Gazete Dağıtırken Bulduğu Cüzdanı Sahibine Verdi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde gazete dağıtım elemanı bir kişi, yolda bulduğu ve içerisinde para ve kredi...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde gazete dağıtım elemanı bir kişi, yolda bulduğu ve içerisinde para ve kredi kartları olan cüzdanı sahibini bularak teslim etti.

Cihan Medya Dağıtım A.Ş Kadirli şubesinde çalışan Harun Karaköse, sabah erken saatlerde gazete dağıtımı yaparken yolda bir cüzdan buldu. Dağıtım işini bitiren Karaköse, cüzdanın içinde kimliği bulunan Turan Baş’ı bulmak için tekrar cüzdanı bulduğu sokağa gitti. Turan Baş’ı evinde bulan Karaköse, cüzdanı sahibine teslim etti.

Cüzdanı kaybettiğini sabah fark ettiğini söyleyen Baş, “Akşam eve gelirken cüzdanımı düşürmüşüm, haberim yok. Sabah kalktığımda kaybolduğunu anladım, fakat aradım bulamadım. Cüzdanımı bulup bana eksiksiz getiren gazeteci arkadaşımıza teşekkür ederim. Çok sevindim, böyle insanlar az bulunur bu dünyada. Cüzdanımda bir miktar para ve kredi kartlarım vardı. Allah razı olsun arkadaşımızdan.” dedi.

Reklam
Reklam

Gazete dağıtımı yaparken yolda cüzdan bulduğunu söyleyen Harın Karaköse ise “Sabah erken saatte, yolda, içi para dolu ve kredi kartları bulunan bir cüzdan buldum. İçerisinde kimliği olan Turan Baş ağabeyi aradım buldum ve cüzdanını teslim ettim. Ben insanlık görevimi yaptım. Başkasına ait olan bir şeyi kullanmak haramdır.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: