Gazeteci Ali Ballı'nın Mutlu Günü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde görev yapan basın mensubu Ali Ballı ile Konacık Belde Belediyesi personeli Fatma...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde görev yapan basın mensubu Ali Ballı ile Konacık Belde Belediyesi personeli Fatma Özbek dünya evine girdi.

Uzun süredir birlikte olan çift düğün hazırlıklarını tamamlayarak 19 Mayıs'ta düzenlenen törenlerle hayatlarını birleştirdi. Düğün öncesinde Konacık'ta bulunan Özbek ailesinin evinde nikah kıyıldı. Fatma Özbek ile Ali Ballı'nın Nikahlarını Konacık belediye Başkanı Mehmet Tosun kıydı.

Tosun genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, "Fatma bizim ailemizin bir ferdi. Ali'de çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. Onların bu özel gününde yanlarında olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.Tosun evlilik cüzdanına genç çifte vererek ilk fotoğraflarını çekti.

Reklam
Reklam

Nikahın ardından Bitez Defne Restorantta düzenlenen düğüne Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun başta olmak üzere çok sayıda siyasi parti temsilcisi, gazeteciler ve genç çiftin aileleri katıldı.

Geç saatlere kadar devam eden düğünde davetliler çalan canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek çiftin mutlu gününe ortak oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: