Gazeteci Fatih Tekeci’nin Mutlu Günü

Hürriyet Gazetesi Ankara editörü Fatih Tekeci ile Taşköprü eşrafından Şakir Aydın’ın kızı Dilek Aydın düzenlenen...

Hürriyet Gazetesi Ankara editörü Fatih Tekeci ile Taşköprü eşrafından Şakir Aydın’ın kızı Dilek Aydın düzenlenen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

Taşköprü Belediye başkanı Hüseyin Arslan’ın kıydığı nikah’ın şahitliğini Damadın arkadaşı Fırat Gündoğdu ve gelinin akrabası Oğuzhan Atalay Demir yaptı. Taşköprü Belediye Başkanı Arslan Yaptığı konuşmada genç çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken evlilik cüzdanını geline verme geleneğini bu düğünde de sürdürdü.

Genç çiftler Taşköprü Belediyesi Açık Hava Düğün salonunda düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi. Çiftin Nikahına Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan,

Reklam
Reklam

MHP Ankara il Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan vekili Hamit Yavuz, MHP Taşköprü İlçe Başkanı Mustafa Arabacı ve çok sayıda gazeteci arkadaşı davetli ve misafir katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz