Gazeteci Fuat Kaçar'ın Vefatı

İSTANBUL (A.A) - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Antalya'da dün vefat eden gazeteci Fuat Kaçar'ın (71) ailesine ve basın camiasına baş

İSTANBUL (A.A) - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Antalya'da dün vefat eden gazeteci Fuat Kaçar'ın (71) ailesine ve basın camiasına baş sağlığı diledi.

TGC'den yapılan açıklamada, cemiyet üyesi ve Sürekli Basın Kartı sahibi Kaçar'ın, dün Antalya'da vefat ettiği hatırlatılarak, Kaçar'ın bugün Antalya'da toprağa verileceği belirtildi.

Açıklamada, "Fuat Kaçar'ı sevgi ve saygıyla anarken ailesine ve basın topluluğumuza baş sağlığı diliyoruz" ifadesine yer verildi.

Açıklamada, 1941 yılında Çanakkale Biga'da doğan Kaçar'ın, Özel Gazetecilik ve Ticaret Lisesi'nden mezun olduğu ve mesleğe Son Havadis Gazetesi'nde başladığı belirtilerek, bir süre Milliyet Gazetesi'nde çalışan Kaçar'ın daha sonra Tercüman Gazetesi'nde istihbarat şefi olarak görev yaptığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: