Gazeteci-futbolcu savaşı! (Video)

Saha içinde futbolcuların birbirleriyle, hakemle, hatta taraftarla olan kavgaları bir çok kez haberlere konu oldu. Ancak bu kez yeşil sahalarda yaşanan kavganın tarafları futbolcular ve gazetecilerdi. Brezilya'da, yerel lig maçının ardından çıkan tar

Saha içinde futbolcuların birbirleriyle, hakemle, hatta taraftarla olan kavgaları bir çok kez haberlere konu oldu. Ancak bu kez yeşil sahalarda yaşanan kavganın tarafları futbolcular ve gazetecilerdi. Brezilya'da, yerel lig maçının ardından çıkan tartışmada, futbolcular sahadaki gazetecileri yumrukladı.

[**İŞTE O GÖRÜNTÜLER! (VİDEO)

**](http://video.mynet.com/habervideo/Futbolculardan-gazetecilere-dayak/641747)

Brezilya'da, yerel ligde mücadele eden Goias ve Vittoria takımları arasındaki maç, sahalarda az görülür bir kavgaya sahne oldu.

Reklam
Reklam

2-1 GOİAS takımının üstünlüğü ile devam eden maçın 89. dakikasında Vİttoria takımının beraberlik gölünü bulması, fitili ateşleyen ilk kıvılcım oldu.
Maçın ardından, Goias takımının teknik direktörü, Brezilya Milli takımının 70'li yıllardaki efsane kalecisi olarak gösterilen Emerson Leao, yedikleri golde ofsayt olduğu gerekçesiyle hakemle tartışma halindeydi.

Gazetecilerin bu tartışmayı canlı olarak yayınlama girişimi ise ortalığı bir anda karıştı.

Önce Emerson Leao gazeteci ile bir itiş kakış yaşadı.

Ardından olaya futbolcular dahil oldu. Goias takımından iki futbolcu gazetecilere yumrukla saldırdı. Ortaya bu görüntüler çıktı...

Olaylar güçlükle yatıştırılırken, teknik direktör Leao ve kavgaya dahil olan futbolcular gözaltına alındı. Daha sonra serbest bırakıldılar.

Brezilya futbol disiplin kurulu ise Leao ve futbolculara bir ay hak mahrumiyeti cezası verdi.