"Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması" Sonuçlandı

EDİRNE (AA) - Edirne Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ''Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması'' sonuçlandı.

Edirne Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması" sonuçlandı. Edirne'de görev yapan yerel ve ulusal gazete ile ajansların temsilcilerinin katıldığı yarışmada 113 fotoğraf değerlendirmeye alındı. Jüri üyeliklerini Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Keskin, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özçuhacı ve Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdür Vekili Sevil Çelik'in yaptığı yarışmada, Anadolu Ajansı muhabiri Salih Baran birinci, Edirne Haber Gazetesi muhabiri Hasan Boyacıoğlu ikinci, Doğan Haber Ajansı muhabiri Engin Özmen ise üçüncü oldu. Yarışmada ayrıca jüri özel ödülü Yavuz Göktaş, Kel Aliço Özel Ödülü ise Hakan Şahin'e verildi. Yarışmada, Sevcan Kalıpçinden, Mehmet Şenol, Mutlu Akbaşak, Kadri Kılıç, Emre Sedef, Işılay Funda Kulur, Orhan Doğan, Hakan Şahin, Tamer Yavuz ve Yavuz Demir mansiyon ödülü kazandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: