Gazeteci Gürsoy`un Mutlu Günü

Çorlu`da günlük olarak yayımlanan ve ilçe ile aynı adı taşıyan Çorlu Gazetesi`nin Yazı İşleri Müdürü...

Çorluda günlük olarak yayımlanan ve ilçe ile aynı adı taşıyan Çorlu Gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Göksel Gürsoy düzenlenen nikah ve düğün töreni ile dünya evine girdi. Hayatını Günay Arıcı (Gürsoy) ile birleştiren Gürsoy ailesinin bu mutlu gününde çok sayıda gazeteci de düğüne katıldı.

Göksek Gürsoy ve Günay Arıcı (Gürsoy) çiftinin nikahını Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan kıydı. Belediye Düğün Salonundaki nikah ve düğün törenine Başkan Baysan`ın yanı sıra Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Kemaleddin Avcı, Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu da katıldı.

Reklam
Reklam

Çorlu Belediye Düğün salonunda yapılan düğün töreni ile dünya evine giren Gürsoy çiftinin mutluluğu yüzlerine yansırken, düğüne her iki ailenin eş, dost ve akrabaları ile Çorlu`da görev yapan basın mensupları da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz