Gazeteci Hamdi Altuntaş'ın Ikinci Kitabı Yayımlandı

Gazeteci Hamdi Altuntaş'ın, "Geniş Açı'dan Kayseri" adlı ikinci kitabı yayımlandı.

Gazeteci Hamdi Altuntaş'ın, "Geniş Açı'dan Kayseri" adlı ikinci kitabı yayımlandı.

Altuntaş'ın, Kayseri Akın Günlük Gazetesi ve Kayseri E Haber Gazetesi'nde yer alan yazılarını topladığı "Geniş Açı'dan Kayseri" kitabında 100'ün üzerinde yazısı bulunuyor.

Daha önce "Sayılarla Kayseri" adlı kitap yazan Altuntaş, yeni kitabıyla ilgili "Bu kitap, dünyanın en yakışıklı dağının eteklerinde kurulu olan, dünyanın en güzel takım şelalelerinden birine, belki birincisine sahip, dünyanın en güzel olmasa da Türkiye'nin en güzel sulak alanlarından birini bünyesinde bulunduran, dünyanın en eski tüccar medeniyetinin üzerinde kurulu, dünyanın ilk üniversitesine sahip, en güzel atların diyarı, dünyanın en büyük mimarını, dünyanın en çok hayırseverini yetiştiren, Türkiye'nin en düzenli şehirlerinden biri olan Kayseri'yi ve Kayseri'de yaşayanları anlatıyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: