Gazeteci Hepşenkal’dan Vali Daşöz’e Ziyaret

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Fevzi Hepşenkal, bugünlerde meclis gündeminde olan içerisinde Manisa’nın da bulunduğu...

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Fevzi Hepşenkal, bugünlerde meclis gündeminde olan içerisinde Manisa’nın da bulunduğu 13 ilin Büyükşehir belediyesi olması ile ilgili yasa tasarısı hakkında Vali Halil İbrahim Daşöz’ün görüşlerini almak için ziyarette bulundu.

Fevzi Hepşenkal ziyaretle ilgili konuşmasında, “Özellikle şu anda meclis gündeminde olan Manisa ve diğer illerin Büyükşehir olması ile ilgili yasa tasarısı hakkında görüşlerini almak için ziyaret ediyoruz. Hiç kuşkusuz Manisa’nın yönetiminde ve gelişmesinde önemli etkileri olacak bir yasa. Şehrin yöneticisi olarak Sayın Valimin bu konuda düşünceleri bizim için çok önemli. Zaten bu görüşleri almak amacıyla bir Ege turu yapıyoruz. Aydın, Muğla, Denizli, geçen hafta Balıkesir’deydik, bu gün de Manisa’dayız. Ege Bölgesi'nde beş il büyük şehir oluyor. Bu konuda Sayın Valim ne düşünüyor, bu konularda görüşlerini almak için buradayız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vali Halil İbrahim Daşöz de, “Büyükşehir ve Manisa’nın durumu ile ilgili gerekli değerlendirmeleri yapmak üzere kendileri bizden randevu talep ettiler. Bu konudaki düşüncelerimizi kendilerine aktaracağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: