Gazeteci İrfan Kurt Mezarı Başında Anıldı

Kanser tedavisi gördüğü hastanede geçen yıl hayatını kaybeden gazeteci İrfan Kurt, Ceyhan ilçesinde mezarı başında anıldı.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede geçen yıl hayatını kaybeden gazeteci İrfan Kurt, Ceyhan ilçesinde mezarı başında anıldı. Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer, burada yaptığı konuşmada Kurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesinin acısını yaşadıklarını belirtti. Özer, Kurt'un Ceyhan'da yaptığı doğru ve tarafsız haberleriyle herkes tarafından örnek alınan bir gazeteci olduğunu ifade etti. Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzet Aydemir ise Kurt'un mesleğinde her zaman dik durmayı başarmış ve herkes tarafından sevilen bir insan olduğunu vurguladı. Aydemir, İrfan Kurt'un isminin Ceyhan Belediyesi tarafından bir bulvara verileceğini de söyledi. Konuşmaların ardından Kurt'un sevenleri dualar ederek, mezara karanfil bıraktı. Anma etkinliğine MHP Ceyhan Belediye Başkan adayı Ali Duru, Demokrat Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Burhan Onuk, Muhtarlar Derneği Başkanı Ertan Aydar ve Kurt ailesi katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: