Gazeteci Nedim Şener’in Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Posta Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in annesi Hüsniye Şener, son yolculuğuna uğurlandı.İki yıl önce babasını kaybeden...

Posta Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in annesi Hüsniye Şener, son yolculuğuna uğurlandı.

İki yıl önce babasını kaybeden Nedim Şener, bu kez Almanya'da yaşayan 64 yaşındaki annesinin ölümüyle sarsıldı. Hüsniye Şener'in cenazesi, uçak ile Türkiye'ye getirildi. Cenaze dana sonra Pendik'teki Esenyalı F. Pınar Medine Camisi'ne götürüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine Nedim Şener ve ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Törene Şener’in meslektaşlarından Yalçın Bayar da iştirak etti. Cenazeye Uğur Dündar da bir çelenk gönderdi. Hüsniye Şener’in cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Tuzla Aydınlı Köyü’ne götürüldü ve burada toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Hayli üzgün olduğu gözlenen Nedim Şener, namaz sonrası annesinin tabutunu cenaze aracına kadar taşıdı ve cenaze aracı ile camiden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: