Gazeteci Oral'ın Darbedilmesi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Burak Gezen, gazeteci Cemal Oral'ın saldırı sonucu darbedilmesini kınadı.

ÇANAKKALE Başkanı Burak Gezen, gazeteci Cemal Oral'ın saldırı sonucu darbedilmesini kınadı. Gezen, yaptığı yazılı açıklamada, Oral'a yönelik saldırının, gazeteciler ve medya mensupları tarafından büyük üzüntüyle karşılandığını bildirdi. Oral'ın, saldırı nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak Çanakkale Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiğini hatırlatan Gezen, "Meslektaşımız Oral'a yapılan bu saldırının kim veya kimler tarafından ve hangi amaçla yapıldığının güvenlik güçlerince en kısa sürede aydınlatılmasını istiyoruz. Konunun takipçisi olacağımızı belirterek meslektaşımıza yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz" ifadesini kullandı. Bu arada, sosyal medyada yapılan duyuruyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan çok sayıda gazeteci, olayı alkışlarla protesto ettikten sonra fotoğraf makineleri ve kameralarını Atatürk Anıtı önüne bıraktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz