Gazeteci Özköse’den Agd’ye Ziyaret

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni (AGD) ziyaret eden Gazeteci Adem Köse, Suriye’de tutsak kaldığı günlerde yaşadıklarını...

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni (AGD) ziyaret eden Gazeteci Adem Köse, Suriye’de tutsak kaldığı günlerde yaşadıklarını meslektaşları ile paylaştı.

AGD Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen ziyarete gazeteci Adem Özköse’nin yanı sıra İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ali Zenkin, Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Balı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürbüz Bıdık da katıldı. AGD Başkan Mehmet Abdioğulları, ziyarette yaptığı konuşmada Özköse’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dernek çalışmaları ve Afyonkarahisar basını hakkında kendisine bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Suriye’deki 70 gün tutsak kaldıktan sonra serbest kalan gazeteci Adem Özköse ise, ziyarette Suriye izlenimlerini meslektaşlarını anlatarak, Suriye halkının daha demokratik ve özgür bir yaşam için mücadele verdiğini, Esad yanlısı güvenlik güçlerinin bu insanlara cezaevlerinde işkence yaptığını söyledi. 70 gün boyunca kendisine işkence yapılmadığını ancak esir tutulduğu cezaevinde işkence gören insanların olduğunu ifade eden Özköse, kendisinin daha önce de Mavi Marmara ile İsrail’e de gittiğini söyledi.

Abdioğulları konuşmaların ardından günün anısına Adem Özköse’ye plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: