Gazeteci Sezek, Ölümünün 1. Yılında Anıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Gazeteci Mustafa Sezek, ölümünün 1. yılında mezarı başında anıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Gazeteci Mustafa Sezek, ölümünün 1. yılında mezarı başında anıldı.

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Burak Gezen ve cemiyet üyeleri, ilk olarak Ezine'de Sezek için mevlit okutan eşi Arzu, kızları İpek ve Denizce Sezek'i ziyaret etti. Ardından Ayvacık'a gidilerek, mesleğe 30 yılını adamış Mustafa Sezek için mezarı başında anma töreni düzenlendi.

Gezen, burada yaptığı konuşmada, gazetecilik yaşamı başarılarla dolu olan Sezek'i unutmanın mümkün olmadığını belirterek, "Bir yıl çok çabuk geçti. Sanki daha dün burada Mustafa ağabeyimizi toprağa vermiştik. Ölüm haberini aldığımızda derin bir üzüntü yaşamıştık. Özlemimiz her geçen yıl katlanarak büyüyecek, ancak kendisini hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Arzu Sezek ise eşinin unutulmaması dolayısıyla teşekkür etti.

-Mustafa Sezek-

Çanakkale'de 1983 yılında medya sektöründe görev yapan Mustafa Sezek, Ezine'de Hürriyet Haber Ajansı temsilciliği ve YAYSAT dağıtım bayiliği yaptı. Geçmiş yıllarda Ayvacık Postası isimli bir gazete de çıkaran Sezek, son olarak Doğan Haber Ajansı Ezine temsilciliğinin yanı sıra "www.ezinegazetesi.com" isimli haber sitesinin yöneticiliğini de yapmıştı.

Sezek, 3 Mart 2012'de geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: