Gazeteci-yazar Paksu, Muş'ta Konferans Verdi

Gazeteci-yazar Mehmet Paksu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlediği konferansa katıldı.

Gazeteci-yazar Mehmet Paksu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlediği konferansa katıldı.

Muş Esnaf Sarayında düzenlenen konferansta konuşan Paksu, Türkiye'nin güçlü aile ve aile kültürü bağları üzerinde durduğunu söyledi.

Ülkede 17 milyon ailenin bulunduğunu ve her ay yaklaşık 10 bin çiftin boşanma davası açtığını vurgulayan Paksu, şöyle konuştu:

"Gelecek nesillerin daha sağlam olabilmesi için çocukların daha hassas yetiştirilmesi gerekiyor. Peygamberimiz eşlerine karşı çok nazik, kibar ve sevecen davranmış. İnsanlarımızın her konuda olduğu gibi bu konuda yüce peygamberimizi örnek alması halinde ailede hiçbir problem olmayacak. Evlilikte en önemli konulardan biri, eşlerin sorumluluk alması gerekiyor. Aile içerisinde her ferdin vazifesini idraki içerisinde görevlerini yapmaları, eşlerini birbirlerine destek olarak hoşgörü içerisinde davranıp aile birlikteliklerini sürdürmesi gerekiyor."

Reklam
Reklam

Konferansa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu, Müftü Recep Uzun, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda aile katıldı.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Yunus Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: