Gazeteciler Arası Masa Tenisi Turnuvası

Van’da Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu tarafından basın mensuplarına yönelik düzenlenen masa tenisi turnuvası sona...

Van’da Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu tarafından basın mensuplarına yönelik düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

Okulun spor salonunda düzenlenen turnuva sonrası bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Yıldız, basın mensuplarına yönelik yapılan turnuvaya 25 gazetecinin katıldığını söyledi. Yıldız, “Basın mensuplarını yoğun çalışma programlarından biraz olsun uzaklaştırmak, eğlenmelerini sağlamak ve masa tenisini sevdirmek amacıyla böyle bir turnuva düzenledik. Turnuva oldukça güzel ve çekişmeli geçti. İleriki süreçte basın mensuplarına yönelik bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Eleme usulü yapılan maçlar sonunda rakiplerini bir bir yenen Bölge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ile Anadolu Ajansı muhabiri Necat Hasar finale kaldı. Finalde rakibini 3-1’lik setlerle yenen Bişar Ulutaş şampiyon olurken Necat Hasar ikinci, Merkür TV Genel Yayın Yönetmeni İsmail Topçuoğlu ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girenlerin yanında katılan tüm gazetecilere de madalya verildi.

Ödül töreni sonunda bir konuşma yapan Bölge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş, turnuvanın genel anlamda güzel geçtiğini belirterek, "Gazetecilerin kaynaşması açısından bu tür etkinliklerin önemi büyüktür. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Turnuva, çiğ köfte ikramıyla son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz