Gazeteciler Bahar Tv’nin Mangal Partisinde Buluştu

Baharoğlu Medya Grubu Tesisleri’nde yapılan mangal partisine çok sayıda gazeteci katıldı.Bahar TV, Gaziantep ve ilçelerinin...

Baharoğlu Medya Grubu Tesisleri’nde yapılan mangal partisine çok sayıda gazeteci katıldı.

Bahar TV, Gaziantep ve ilçelerinin yanı sıra Antalya, Kilis, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman’da görev yapan çok sayıda yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileriyle, bir araya gelerek, baharın gelişini kutladı. Yamaçtepe’de bulunan Bahar TV binası bahçesinde, basın mensupları arasında tanışma, dayanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen mangal partisine, gazetecilerin yanı sıra, medya derneklerinin başkan ve yöneticileri, haber ajansı temsilcileri, üst düzey medya yöneticileri de katıldı.

Reklam
Reklam

Baharoğlu Şirketler Grubu ve Bahar TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baharoğlu, Bahar TV’nin kurulduğu günden beri, büyük farkındalık oluşturduğunu belirterek, “Bahar TV’yi Türkiye’nin büyümesine ve gelişimine katkı sağlamak için kurduk. Bahar TV, kurulduğu günden beri, yaptığı programlarla kendisini kanıtlamayı başarmıştır. Yapılan programlarda, kamuoyunun aydınlatılması ve bilinçlendirilmesi hususu göz önünde bulundurulmuştur. Açılışta belirttiğimiz, tarafsız ve ilkeli politikamız, geçerliliğini sürdürmektedir. Şunun altını çizmek istiyorum, Bahar TV, geçmişte olduğu gibi, gelecekte de önemli misyon üstlenmeye devam edecektir. Bunun için de tüm medya kuruluşları ile işbirliği yaparak, kentimiz ve ülkemiz için yararlı projelere imza atmak istiyoruz. Eğer bir yerde sorun varsa mutlaka çözümü de vardır. Biz sorunları çözümleri ile birlikte gündeme getirmeyi hedefliyoruz. Amacımız, olumlu eleştirilerle icra makamındakilere yardımcı olmaktır. Hiçbir kurum ve kuruluşun yandaşı olmadığımız gibi karşısında da değiliz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlüğü yönünde yayınlarımız devam edecek, sesi çıkmayan kesimlerin sesi, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Davetimize katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bahar TV’nin mangal partisi akşam geç saatlere kadar devam ederken, müzik eşliğinde eğlenen gazeteciler yorgunluk ve stres attı. Gazetecilerin yoğun isteği üzerine ‘Bahar TV mangal partisi’nin her yıl geleneksel olarak bahar aylarında düzenlenmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz