Gazeteciler Belediyenin Etkinliğinde Buluştu

Bilecik Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları ile kentte görev yapan gazete ve haber ajanslarının temsilcileriyle bir

Bilecik Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları ile kentte görev yapan gazete ve haber ajanslarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Kent Ormanı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıda, basın mensupları Bilecik Belediyesi Basın Yayın Birimi temsilcilerine öneri ve beklentilerini aktardı.

Bilecik Belediyesi Basın Yayın Birimi temsilcileri, bu tür toplantıların sıklıkla tekrar edileceğini belirterek, karşılıklı fikir alışverişinin kentin gelişmesine yapacağı katkının önemli olduğu vurgulandı.

Reklam
Reklam

Yayın hayatına başlayan Bilecik Belediyesi Web TV hakkında bilgilerin verildiği buluşmada, Bilecik Belediyesi Basın Yayın Birimi temsilcileri ve basın mensupları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: