Gazeteciler Cemiyeti’nden Genel Sekreter Uyanık’a Ziyaret

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Kastamonu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Uyanık’ı makamında...

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Kastamonu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Uyanık’ı makamında ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcıları Erkan Yılmaz ve Mustafa Balcı, Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Büyükoral, Üye Cengiz Muhziroğlu’nun yanı sıra Basın İlan Kurumu Kastamonu Şubesi Müdürü Yaşar Kuru’nun da katıldığı ziyarette Genel Sekreter Uyanık’a ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunuldu, Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni oluşumu hakkında bilgi verildi.

Genel Sekreter Mustafa Uyanık: “Kastamonu’ya hizmet etmek için bu değerli şehre geldik. Boyabat’ta uzun süre görev yaptığımdan dolayı Kastamonu’ya çok yabancı değiliz. Kastamonu’ya hizmet noktasında çalışmaların takipçisi oluyoruz. Ayrıca Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne de çalışmalarında başarılar diliyor, her daim basın kuruluşlarımızın yanında olduğunun bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: