Gazeteciler Hera Termal'de Stres Attı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde bulunan termal tatil sitesi Hera Termal, Balıkesir'deki gazetecileri ağırladı. Hafta sonunu bu...

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde bulunan termal tatil sitesi Hera Termal, Balıkesir'deki gazetecileri ağırladı. Hafta sonunu bu şekilde değerlendiren basın mensupları, Hera Termal yönetiminin kendileri için hazırladığı özel gecede Balıkesirli sanatçılar Tamer Öztoprak, Mükerrem Ayık ve Coşkun Damla'nın şarkılarıyla eğlendi.

Hera Termal'in geleneksel hale getirdiği "Gazeteciler Gecesi"nin ikincisi hafta sonu gerçekleşti. Cumartesi günü Hera Termal'e giden gazeteciler devre mülklere yerleºtikten sonra soğuk ve termal havuz, sauna, buhar banyosu ve hamamın keyfini çıkardı. Günlük haber koşuşturmasının getirdiği stres ve yorgunluğu eşleriyle beraber bir nebze atma fırsatını değerlendiren basın mensupları bu imkanı sağlayan Hera Termal İşletme Müdürü İlker Ünver'e teşekkür ettiler. Hera Termal İşletme Müdürü İlker Ünver ve Bigadiçli 10 Kolikler Tribün Lideri Hasan Ovalı'nın organizasyonununda gerçekleşen unutulmaz gecede gazeteciler stres attı. Basın mensupları kendileri için düzenlenen özel gecede Balıkesirli sanatçılar Tamer Öztoprak, Mükerrem Ayık ve Ceyhun Damla'nın şarkılarıyla eğlendi. Gecede konuºma yapan Bigadiçli 10 Kolikler Tribün Lideri Hasan Ovalı gazetecilere geldikleri için teşekkür etti. Balıkesirspor'un Spor Toto 1. lig'e çıkamamasının üzüntüsünü tüm şehir ile beraber yaşadıklarını anlatan Havan Ovalı, "Gönüllerin şampiyonu olan takımımıza desteğimiz devam edecek. Balkes bizim sevdamız. Ayrıca, istikrar için mevcut yönetimin görevine aynı şekilde devam etmesini istiyoruz. Bu yönetimle devam edildiği takdirde seneye Balıkesirspor kesinlikle şampiyon olacaktır" dedi. Balıkesirspor sloganları atan gazeteciler, bu yıl son anda kaçan 1. Lig şansının seneye şampiyon olarak telafi edileceğine olan inançlarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir de bu güzel ve anlamlı organizasyonu düzenleyen Hera Termal'e teşekkür etti. Demir, gazetecilerin en büyük sorunlarından birisi olan yıpranma hakkı ile ilgili alınan hakkın geriye verildiğini, bu hakkın tekrar kazanıldığını müjdeledi. Gazeteciler bu haberi coşkuyla alkışladı. Cumartesi gecesi düzenlenen özel gecede sanatçılar Tamer Öztoprak, Mükerrem Ayık ve Ceyhun Damla sahne aldı. Albüm şarkılarını basın mensupları için seslendiren sanatçıların şarkılarına basın mensupları da oyunlarıyla eşlik etti. Gecedeki eğlence geç saatlere kadar devam etti. Hera Termal'deki hafta sonu tatiline Basın İlan Kurumu şube müdürü Tahsin Şahin de eşiyle birlikte katılarak basın mensuplarıyla beraber oldu.

"3. GAZETECİLER GECESİ HERAMİS'TE"

Balıkesirli gazetecilerin Hera Termal'deki buluşmasının ikinci gününde Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım ve İlçe Emniyet Müdürü Teoman Kuru, Hera Termal İşletme Müdürü İlker Ünver gazetecilerle beraber kahvaltı yaptı. Basın mensuplarına "Hoş geldiniz" diyen Kaymakam Süleyman Yıldırım, gazetecilerin zor bir görev yaptığını, mesai mefhumundan uzak bir çalışma ortamında eş ve çocuklarına zaman ayıramadığını belirterek eşleriyle birlikte böylesi bir dinlenmeyi çoktan hak ettiklerini ifade etti. Buradaki sohbet sırasında Hera Termal İşletme Müdürü İlker Ünver, geleneksel gecenin bir sonraki etkinliğinin Altınoluk'taki Heramis Termal Tatil Köyünde düzenleyeceklerini açıkladı. Bir gazetecinin Heramis Tatil Köyünü sorması üzerine işletme müdürü İlker Ünver, "Gazeteciler Gecesinin üçüncüsünü Heramis Tatil Köyünde düzenleyeceğiz" dedi. Kahvaltının ardından Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Teoman Kuru ve Hera Termal İşletme Müdürü İlker Ünver, termal tesislerin havuzu önünde günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Reklam
Reklam

Gazeteciler kahvaltının ardından soğuk havuza girdi. Basın mensuplarının devrecilerin tribün desteği verdiği voleybol ve su topu oyunundaki kıyasıya mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu. Voleybol ve su topundan sonra çimde futbol oynayan basın mensupları hem havuza girip serinledi, hem de kapalı bölümdeki termal havuzlardaki şifalı suyla dolu jakuzili havuzda vücutlarını dinlendirdi. 2013 yılında Heramis'te buluşmak üzere Bigadiç'ten ayrılıp Balıkesir'e dönen gazeteciler, kendilerini misafir eden Hera Termal İşletme Müdürü İlker Ünver'e, organizasyonunda emeği olan Bigadiçli 10 Kolikler Tribün Lideri Hasan Ovalı ve Hera Termal personeline teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz