Gazeteciler İslamofobi’yi Konuşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı; dünyaca tanınmış gazetecileri, akademisyenleri ve gençleri İslamofobi’yi konuşmak üzere İstanbul’da bir...

Gençlik ve Spor Bakanlığı; dünyaca tanınmış gazetecileri, akademisyenleri ve gençleri İslamofobi’yi konuşmak üzere İstanbul’da bir araya getirdi.

Maltepe Üniversitesi’nde düzenlenen programa Medya Derneği ve Maltepe Üniversitesi destek veriyor. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın da katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Medya Derneği Başkanı Salih Memecan, gençleri böyle bir panele katıldıkları için tebrik etti. Memecan, “Biz Medya Derneği olarak bu eğitime çok önem veriyoruz. Çünkü meslek çok çabuk değişiyor. Onun size tavsiyem; hiçbir eğitim programını kaçırmayın. Eskiden bir kere öğreniyordunuz bir ömür boyu idare ediyordu, şimdi birkaç saat idare ediyor. Medya Derneği olarak kaliteli demokrasi, kaliteli gazetecilik için eğitim programlarına çok önem veriyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasını Başbakan Danışmanı İbrahim Kalın’ın yaptığı programa; TRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ali Ahmet Böken, Today’s Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, Zaman gazetesi köşe yazarı Ali Bulaç, Yeni Şafak’tan Hilal Kaplan, Gema Martin-Munoz (University of Madrid), . Riazat Butt (The Guardian), Marwan Muhammed (StatX Consultancy Group), 8. Daniel Trilling (The New Statesman), Jerome Taylor (The Independent), Leon Moosavi (University of Liverpool), Mehdi Hasan (Huffington Post UK Al Jazeera English), Fatima Manji (Channel 4 UK), Sandeep Hundal (Guardian, Times, Financial Times), Nabila Ramdani (Independent, The Guardian), Myriam Francois-Cerrah (Huffington Post, Oxford University), Abdoolvakim Vakil (King’s College London), Mohamed Madi (BBC News Channel), Remona Aly ( The Guardian, Exploring Islam Foundation), Ali H. Aslan(Zaman, Washington), Wajahat Ali (The Guardian, Salon, Huffington Post and Washington Post), Ömer Taşpınar (Sabah ABD), Saadet Oruç (Star Fransa), Levent Baştürk (SETA), Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve Fatih Üniversitesi’nden İhsan Yılmaz katılıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: