Gazetecilerden polise ziyaret

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Polis Haftası nedeniyle Şanlıurfa Bölge Trafik Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Evren Sanayi Sitesi girişinde bulunan Bölge Trafik Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu başkanı Kamil Güler, Kanal7 Muhabiri Muhammed Taşçılar, NTV Muhabiri Kadir Çelikcan, Güneydoğu TV Genel Yayın Yönetmeni Edip Baylan, Kanal Biz Genel Müdürü Faruk Bayık ve Habertürk Muhabiri Hasan Atmaca Polis Haftası’nı kutlayarak bir süre önce bombalı saldırıda yaralanan 2 polis memuruna geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Burada Bölge Trafik Şube Müdürü Erdoğan Bülbül ve Başkomiser Recep Altınsoy tarafından karşılanan Gazeteciler bir süre sohbet etti. Şanlıurfa’daki trafik sorunlarına değinen Şube Müdürü Bülbül, Basın ile birlikte vatandaşları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek gerektiğini vurgulayarak ziyaret için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Gazetesi imtiyaz sahibi Kamil Güler ise ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu olarak Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürlüğümüze bağlı değişik birimleri ziyaret etmeyi planlamıştık. Bu planlama içerisinde bugün Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Müdür Bey ve Polis arkadaşlarımızla beraber olduk. Tabi geçen gün menfur bir saldırı sonucu yaralanan iki polis arkadaşımız da burada görev yapıyorlar. Onlar da iyileşmişler. Kendilerine de geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Güzel bir ziyaret oldu. Bütün Polis Teşkilatımızın Polis Haftası’nı buradan kutluyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: