Gazetecilerden Vali Mevlüt Bilici'ye Ziyaret-Kayseri Valisi Bilici: "Kayseri'de Hem Görselhem Yazılı Medya Açısından Güçlü Bir Basın Var"

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, "Kayseri'de hem görsel hem yazılı medya açısından güçlü bir basın var" dedi.

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, "Kayseri'de hem görsel hem yazılı medya açısından güçlü bir basın var" dedi.

Kısa zaman önce yeniden göreve seçilen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bilici'yi makamında ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Vali Bilici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kayseri'de hem görsel hem yazılı medya açısından güçlü bir basın var. Bu anlamda tabi birleştirici olma görevi size düşüyor. Bunu da hakkıyla yerine getirdiğinizi gördüm. Beraber olmanız çok güzel, çok güçlü bir yönetim var. İnşallah güzel hizmetlere vesile olursunuz. Tebrik ediyor, başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Altınkaya ise cemiyet faaliyetleri hakkında Vali Bilici'ye bilgiler vererek, 'Biz bu şehre hizmet için buradayız. Yeni yönetimimizle de hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Önal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: