Gazetecilerden Vali Yerlikaya’ya Ziyaret

Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı ve yönetim kurulu üyeleri Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında...

Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı ve yönetim kurulu üyeleri Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarı diledi. Gazeteciler Vali Yerlikaya’ya medya olarak da her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı ve yönetim kurulu üyeleri Ağrı’dan Tekirdağ’a atanan Vali Ali Yerlikaya’yı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya basın mensuplarının ziyaretinde “Hep birlikte hareket edeceğiz. Daha önceden de çeşitli sebepler ile Tekirdağ’a geldim. Konyalıyım ama artık Tekirdağlı oldum. Tekirdağ’da bayramda göreve başladım ve halen Tekirdağ’ı tanımaya devam ediyorum. Medya ile her zaman rahatça görüşeceğiz. Ayda bir kez mutlaka bir araya geleceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Medyanın hayatın renkli emarını çektiğini hatırlatan Vali Ali Yerlikaya, “Bizim göremediğimiz tarafları da o emardan görme şansımız var. Medya dünya üzerinde ki üçüncü büyük güç. Tekirdağ sadece merkez ilçesi ile değil ilçeleri ile bir bütün. Tekirdağ güçlü bir kent, yakında büyük şehir olacak.” dedi.

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Yerlikaya, basın mensuplarıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: