Gazetecilerden yeni atanan Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Edirne Keşan Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Yıldız, ilçede görev yapan yaygın ve yerel basın...

Edirne Keşan Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Yıldız, ilçede görev yapan yaygın ve yerel basın mensuplarını kabul etti. Gazeteciler, görevine yeni başlayan Yıldız'a başarılar diledi.

Yaklaşık 30 yıldır meslekte olduğunu vurgulayan Yıldız, 6 önce Urfa’nın Viranşehir ilçesinden Enez Emniyet Müdürlüğü’ne atandığını belirtti.

Keşan Emniyet Müdürü Harun Çil’in Edirne Emniyet Müdürlüğü emrine atanmasının ardından Keşan’a tayin olduğunu hatırlatan Yıldız, basın mensuplarına her zaman yardımcı olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Basının, kamuoyunu doğru bilgilendirmesi gerektiğine dikkat çeken Yıldız, polisin halkın ve esnafın rahat etmesi için görev yaptığını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz