Gazi Kars Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası Başladı

Kars’ta uzun yıllar aradan sonra ilk kez Şehir Stadyumunda futbol turnuvaları yapılmaya başladı.Kars İl Emniyet...

Kars’ta uzun yıllar aradan sonra ilk kez Şehir Stadyumunda futbol turnuvaları yapılmaya başladı.

Kars İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’ın göreve başlamasıyla birlikte kentte sportif faaliyetler öne palana çıkarıldı. Emniyet Müdürlüğü’nün ilk Kafkas Üniversitesi’nde düzenlediği Futsal turnuvası ve ardından kamu kurum kuruluşlar arası başlayan futbol turnuvası adete Karslıları stadyuma çekti.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce Kamu Kurum ve Kuruluşları, STK’lar, Meslek Odaları ve çeşitli özel sektör temsilcileri arasında iş birliği ve dostluğu geliştirmek, vatandaşlarımızın spor yoluyla sağlıklı yaşamaya yönlendirilmesi, iş ve aile hayatındaki motivasyonu ve başarıyı yükseltmek amacıyla Valilik koordinesinde, “Gazi Kars Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası” Emniyet Müdürlüğü- NT, ile Devlet Su İşleri (DSİ) Valilik maçlarıyla başladı.

Reklam
Reklam

Karşılaşmaların başlama vuruşunu Vali Eyüp Tepe, yaptı. Kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği ‘Gazi Kars Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ tek maç üzerinden eleme usulüyle yapılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: