Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Bilgi Yarışması Finalinde 3. Oldu

Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, 24 Mayıs Cuma günü katıldığı İlçeler Yarışıyor adlı yarışmada. iki...

Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, 24 Mayıs Cuma günü katıldığı İlçeler Yarışıyor adlı yarışmada. iki okulun da ikinci olması nedeniyle çekilen kurada 3. olarak ilçeye döndü.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeni Asır TV'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği İlçeler Yarışıyor isimli yarışma programına ilçe birincisi olarak katıldı ve finale kalmayı başardı. 24 Mayıs günü yapılan finalde Konak ilçe birincisi Özel Fatih Ortaokulu ve Çiğli birincisi Büyükçiğli Türk Koleji ile yarıştı. Özel Fatih Ortaokulu'nun birinciliği elde ettiği yarışma sonunda, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ile Özel Türk Koleji ile aynı puanı aldı. Yedek sorularla da eşitlik değişmeyince, sıralamanın belirlenmesi için kura çekildi. Kurada Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 3. oldu.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü İlyas Kıroğlu, yaptığı değerlendirmede, "İki özel okulla yarışan öğrencilerimiz güçlerinin üzerinde bir performans sergiledi. Onlarla başabaş mücadele etti, hatta birisiyle aynı puanı paylaştı. Ancak kura ile 3. oldu. 30 ilçe içerisinde finale kalabilmek bile büyük başarı. Bu başarıda emeği bulunan önce yarışmacı olan 3 öğrencime, öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerin anne babalarına, Okul Aile Birliğine, diğer tüm öğrencilerime, arkadaşlarını desteklemeleri için çocuklarını gönderen tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: