Gazi Üniversitesi Rektörü’nden Başkan Yaşar’a Ziyaret

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Türker ve Daire...

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Türker ve Daire Başkanı İsa Dinçtürk Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Gazi Üniversitesi rektörü olarak göreve başlayan Büyükberber’e başarılar dileyen Yaşar, kendi hizmet bölgelerinde bulunan Gazi Üniversitesi’nin çok köklü ve önemli bir kurum olduğunu belirterek, başta devlet üniversiteleri olmak üzere bütün eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 3 sene önce Gazi Üniversitesi Gazi Hastanesi Çayyolu Ek Hizmet Binasını ve Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Karşıyaka Ek Hizmet Binasını bitirerek üniversitenin hizmetine sunduklarını hatırlatan Yaşar, “Bu makamlar gelip geçici, önemli olan vatandaşa verdiğiniz hizmetin kalitesidir” dedi.

Başkan Yaşar ayrıca, “Hizmetin partisi olmaz. Biz göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli nasıl hizmet ederiz diye düşünüyoruz ve çalışmalarımıza o doğrultuda yön veriyoruz. Onları memnun edebiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Büyükberber de gerek Gazi Üniversitesi’ne, gerekse eğitime verdiği katkılardan dolayı Yaşar’a teşekkür ederek, “Üniversitemizin hantal yapısı değişiyor. Yeni yapılandırmalar ile hem işlerin akışını hızlandıracağız hem de akademik sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: