Gazi Üniversitesinden fidan bağışı

Gazi Üniversitesi ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla; 190 adet fidan bağışında bulundu.Orman Genel Müdürlüğünce yürütülen ağaçlandırma çalışmaları ve ülkemizin yeşil dokusunun korunması ile geliştirilmesine destek veren Gazi Üniversitesine ‘Fidan dikim sertifikası’ verildi.

Gazi Üniversitesi ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla; 190 adet fidan bağışında bulundu.
Orman Genel Müdürlüğünce yürütülen ağaçlandırma çalışmaları ve ülkemizin yeşil dokusunun korunması ile geliştirilmesine destek veren Gazi Üniversitesine ‘Fidan dikim sertifikası’ verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz