Gazi Ve Şehit Yakınlarından Vali Tuna’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Eskişehir Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ahmet Özaydın ve Yönetim...

Eskişehir Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ahmet Özaydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaret esnasında Vali Tuna’ya dernek üyelerini tanıtan Başkan Özaydın, yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi vererek, amaçlarının dernek üyelerine en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

“Bu ülke için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır” diye konuşan Vali Tuna, “Sizlerin acılarını ve dertlerini paylaşmak bizim için zor bir görev. İnsan hayatında elde edilen en büyük mevki şehitlik ve gaziliktir. Şehit ve sakat kalan gazilerimizin yakınları bizlere bir emanettir. Ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını veren şehit ve gazilerimizin emaneti olan ailelerinin her türlü sorununu çözmek bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tuna, şehit ve gazi yakınları ile aramızda bir köprü olan derneğe ve yöneticilerine iyi temennileri için teşekkür ederek, kendilerine her zaman destek vereceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: