Gaziantep, bekçilerle daha huzurlu

Gaziantep’te çarşı ve mahalle bekçileri 2 ayrı şüpheli üzerinde yaptıkları aramalarda, 14.4 gram eroin 0.7 gram bonzai, 0.3 gram metamfetamin ile 0.9 gram esrar maddesi ele geçirdi.Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Merveşehir Polis Merkezi Amirliğimize bağlı görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçileri Eyüpsultan Mahallesi ile otogar civarında görevlerini yaptıkları sırada durumundan şüphelendikleri 2 ayrı şüpheli üzerinde yaptıkları aramalarda, 14.4 gram eroin 0.7 gram bonzai, 0.3 gram metamfetamin ile 0.9 gram esrar maddesi ele geçirdi.Şüpheli şahıslar M.B ile M.Ş.H "Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçundan haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edildi.

Gaziantep’te çarşı ve mahalle bekçileri 2 ayrı şüpheli üzerinde yaptıkları aramalarda, 14.4 gram eroin 0.7 gram bonzai, 0.3 gram metamfetamin ile 0.9 gram esrar maddesi ele geçirdi.
Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Merveşehir Polis Merkezi Amirliğimize bağlı görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçileri Eyüpsultan Mahallesi ile otogar civarında görevlerini yaptıkları sırada durumundan şüphelendikleri 2 ayrı şüpheli üzerinde yaptıkları aramalarda, 14.4 gram eroin 0.7 gram bonzai, 0.3 gram metamfetamin ile 0.9 gram esrar maddesi ele geçirdi.
Şüpheli şahıslar M.B ile M.Ş.H "Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçundan haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz