Gaziantep Birincileri FEM’den Çıktı

Açıklanan YGS sonuçlarına göre Gaziantep il birincisi, ikincisi ve üçüncüsü FEM dershanelerinden çıktı. Gözde Laden...

Açıklanan YGS sonuçlarına göre Gaziantep il birincisi, ikincisi ve üçüncüsü FEM dershanelerinden çıktı. Gözde Laden Erkanoğlu Türkiye 12’ncisi ve tüm alanlarda Gaziantep birincisi, Gülbehan Koçak Türkiye 56’ncısı, Gaziantep 2’incisi, Ahmet İnal Türkiye 159’uncusu, Gaziantep 3’üncüsü oldu.

Alınan sonuçların çok sürpriz olmadığını dile getiren FEM-Anafen Dershaneleri Genel Müdürü Ahmet Demir, dershanelerin Gaziantep’te her sene dereceler çıkardığını, bu senede 1, 2, 3 ve ilk onda daha birçok derecenin dershanelerinden çıktığını söyledi. Demir, bu başarıda emeği geçen, herkese teşekkür ederek, YGS’nin ilk aşama olduğunu, esas olanın LYS olduğunu ve çalışmaların bu doğrultuda devam edeceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

GAZİANTEP 64’ÜNCÜ SIRADA

YGS sonuçları itibariyle Gaziantep iller sıralamasında tüm puanların ortalamasına göre 64’üncü sırada yer aldı. YGS sonuçlarında elde edilen 64’üncü sıranın Gaziantep için çok sevinilecek bir yer olmadığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, “Gaziantep’in eğitim sorunu dünden bugüne oluşmuş bir sorun değildir. Bundan dolayı çözümü de bugünden yarına beklememek gerekir. Bu sorun ilimizde yaşayan herkesin sorunudur. Çözüme de hep birlikte ulaşacağız.” dedi.

Yürütülen çalışmaların orta ve uzun vadede etkilerini göreceklerini dile getiren Serin, 2 -3 yıl içinde eğitim-öğretim sorunun Gaziantep için öncelikli bir sorun olmaya devam edeceğini, bu zaman zarfından sonra olumlu sonuçlarını alacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: