Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Erol Azgın ile bir yıl daha çalışacak

Bank Asya Birinci Lig'in başarılı takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Erol Azgın’ın sözleşmesini bir...

Bank Asya Birinci Lig'in başarılı takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Erol Azgın’ın sözleşmesini bir yıl uzattı.
Bu sezon hem Ziraat Türkiye Kupası’nda hem de ligde başarılı bir performans sergileyen başarılı teknik adam ile 2011–2012 yılında da çalışmayı uygun gören Mavi beyazlı yönetim, bu sezon sözleşmesi biten Erol Azgın ile yeniden sözleşme imzaladı.
Bank Asya Birinci Ligi’nde başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, “Erol hoca bizim yöremizin, hatta kendi içimizden yetişmiş değerli bir teknik adamdır. Bu sezon onunla tarihimizin en önemli başarılarına imza attık. Yönetim kurulumuz ile oturup konuştuk ve Erol hocanın sözleşmesini bir yıl daha uzatma kararı aldık. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Ligde bu sezon istedikleri başarıları Gaziantepli futbolseverlere yaşattıklarını ifade eden Göksen, “Gönül isterdi ki final maçında Orduspor’u eleyip tarihimizde bir ilki daha gerçekleştirelim. Ama futbolda birileri sevinirken birileri de üzülüyor. Şansı ve top Orduspor’u sevdi. Kısmet artık böyleymiş. Biz Orduspor’u tebrik ediyoruz. Artık yeni yılın planlamasını yapıp en azından bu seneki başarımızı gelecek sene de tekrarlamak istiyoruz. Bunun neticesinde de ilk girişimimizi teknik direktörümüz Erol Azgın ile sözleşmeyi uzatarak yaptık” diye konuştu.
Teknik Direktör Erol Azgın’ın direktifleri doğrultusunda yeni sezonda takıma bazı transferler yapacaklarını işaret eden Göksen, Süper Lig’den 2 oyuncularına da transfer teklifi olduğunu söyledi. Süper Lig takımlarına giden oyuncuların önünü kesinlikle kapatmayacağını vurgulayan Ünsal Göksen, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu sezon da yabancı oyuncu takımımıza almayacağız. Eğer Süper Lig'e yükselmiş olsaydık yine tamamı yerli oyuncular ile devam edecektik. Biz yerli oyuncuların önünü açmak için mücadele veriyoruz. Ama çekirdek kadromuzu da koruyacağız”
Erol Azgın’ı ve en az 3 futbolcuyu Türk futbolu ile tanıştırdıklarını ifade eden Göksen, “Bank Asya bize keyifli bir lig yaşattı. Tüm takımlarımızı kutluyorum. Özellikle Diyarbakırspor’u kutluyorum. Haftalar öncesinden düşmelerine rağmen onur ve şerefleri ile çıkıp aslanlar gibi mücadele ettiler. Birden on yedinci takıma kadar tüm takımlar keyifli maçlar izlettiler. Hepsini kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz