Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Osmanlıspor Soyunma Odaları

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, "3 puan aldığımız için mutluyuz. Maça farklı bir taktik anlayışıyla hazırlandık. Oyuna baktığımız zaman çok fazla forvet oyuncusuyla oynadık, ama

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, "3 puan aldığımız için mutluyuz. Maça farklı bir taktik anlayışıyla hazırlandık. Oyuna baktığımız zaman çok fazla forvet oyuncusuyla oynadık, ama bu forvet oyuncularımızdan defans yapmalarını istemiştim. Hepsi de bu istediğimi yüzde yüz yaptılar. Oyuncularım 2-0’lık skoru yakalamaya çalıştıklarını bu skoru korumaya çalıştılar, ama biz tam sıkıntı yaşayacaktıkki 3'üncü golü kazandık. İyi bir futbol ortaya koyduk. Özellikle maçın ilk 45 dakikasında futbol adına ne gerekiyorsa onu yaptık. Osmanlıspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim."
FENERBAHÇE SALDIRISINI KINADI
Hakan Kutlu, Fenerbahçe takımının silahlı saldırıya uğramasını kınarken de şöyle konuştu:
"Böyle bir şeyin gündeme gelmesi, yapılması, eyleme dönmesi ve konuşulması bile çok çok ayıp. Bir futbol takımının en nefret ettiğin takım bile olsa değil kurşunlanması, taş atılması ve küfür edilmesi çok kötü bir olayken ne yazık ki bizim ülkemizde kurşun sıkılacak hale geldi. Yapanların insan olduğunu düşünmüyorum. İnşallah yakalanıp cezalarını çekerler, bunun yanında önlemlerin de alınması gerekiyor."
TÜTÜNEKER:"İSTİFAYA YAKINIM"
Osmanlıspor’un teknik direktörü Uğur Tütüneker ise takımın son haftalarda puan kaybetmesinden kendisini sorumlu tuttu. Takımın kötü gidişatından dolayı istifaya yakın olduğunu belirten Uğur Tütüneker, şöyle dedi:
"Saygıdan dolayı başkanımızla konuşup, değerlendirme yapmamız lazım. Hem takımımızı hem de kendimizi bu konularda bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Dolayısıyla başkanımızla konuşup ondan sonraki dönemi göreceğiz. Belki yeni bir hava, istek ve arzu daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu konuda net bir şey söylemek istemiyorum."

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: