Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Transfere Başlıyor

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, iç ve dış transferlerde birkaç güne kadar sonuç almayı hedefliyor.

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, iç ve dış transferlerde birkaç güne kadar sonuç almayı hedefliyor. Kulüp Başkanı Abdulkadir Gözegir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda sporseverlerin bambaşka bir Gaziantep takımı izleyeceğini söyledi. Gerek mücadele gerekse oyun kalitesi anlamında üst düzey bir takım oluşturulacağını anlatan Gözegir, bu anlamda takımın başına deneyimli ve başarılı geçmişiyle dikkati çeken teknik direktör Nurullah Sağlam'ın getirildiğini hatırlatarak, "İyi bir takım olmak için öncelikle takımın başına iyi bir hoca geçmeliydi. Bu anlamda çok iyi bir tercih yaptığımızı düşünüyorum" dedi. Gözegir, Nurullah Sağlam isminin bile takımın adının spor camiasında daha fazla telaffuz edilir hale gelmesini sağladığına işaret ederek, şöyle konuştu: "Zorlu sezon öncesinde hoca tercihini yaparak önemli bir aşama kaydettik. Bundan sonra yapmamız gereken iyi transferlerle güçlü bir kadro oluşturmak. Bu anlamda gerek teknik heyet gerekse yönetim olarak bizler titizlikle çalışıyoruz. Bu anlamda özellikle hocamız ciddi araştırmalar ve incelemeler yapıyor. Yani iç ve dış transferlerle ilgili çalışmalar sürüyor. İç ve dış transferlerle ilgili çalışmalar sürüyor. Birkaç gün içerisinde netice almaya başlarız." Takımda halihazırda sözleşmeleri devam eden oyuncuların bulunduğunu aktaran Gözegir, şunları kaydetti: "Yeni bir kadro oluşturacağız veya eski kadroyla devam edeceğiz' diye bir söylemimiz olmadı. Takıma yararlı olacağına inandığımız herkesin bu kulüpte yeri var. Sözleşmeleri devam eden oyuncular ve sözleşmesi yenilecek oyuncularımızı yeni sezonda da aramızda görebilirsiniz. Ama mutlaka ciddi isimler mavi-beyazlı formayı terletecek." Gözegir, bugüne kadar istenilen başarıları Gaziantep'e yaşatamayan kulübün bundan sonra başarı peşinde koşan bir yapıya bürüneceğini belirterek, "Takımın bugünlere gelmesi için taş üstüne taş koyanlara teşekkür ederiz. Ama beklenen başarı yakalandı demek ne yazık ki mümkün değil. Şampiyonluk gibi büyük sözlerini şimdiden telaffuz etmek çok doğru olmaz ama iddialı olduğumuzu da herkesin bilmesi gerek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: