Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Zorlu Virajı Geçti

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor'u deplasmanda yenerek ligde kalmayı garantiledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor'u deplasmanda yenerek ligde kalmayı garantiledi. Sezona Suat Kaya ile başlayan mavi-beyazlılar, çıktıkları 9 maçın 4'ünden mağlubiyet, 3'ünden galip, 2'sinden de beraberlikle ayrıldı. Kaya, takımı 11 puanla 14'ncü sırada teknik direktör Hasan Özer'e bıraktı. Özer'le çıkış yakalamak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, umduğunu bulamadı. Özer yönetiminde 17 maça çıkan mavi-beyazlı ekip, 3 maçta galibiyete ulaşırken, 8 maçta mağlubiyet aldı, 6 maçta ise beraberlikle yetindi. Özer'in sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesinin ardından takım Mehmet Polat'a emanet edildi. Polat yönetiminde 9 maça çıkan mavi-beyazlılar, 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı. Mavi-beyazlılar, sezonun 37'nci haftasında ise deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-1 yenerek, bitimine bir hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: