Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Göksen güven tazeledi

Bank Asya Birinci Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Ünsal Göksen...

Bank Asya Birinci Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Ünsal Göksen yeniden seçildi.
GASKİ Spor Tesislerinde yapılan Olağan Genel Kurula çok sayıda delege katıldı. Yapılan oylamada divan kurulu başkanlığına Settar Çanlıoğlu, üyeliklere ise Adnan Bozgeyik ile Ahmet Özkorkmaz getirildi.
Genel kurula, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Asım Güzelbey'in yanı sıra çok sayıda yönetici katıldı. Mevcut Başkan Ünsal Göksen tek liste ile aday oldu. Yapılan açık oylamada, oy birliğiyle Başkan Göksen'in listesi kabul edildi.

Reklam
Reklam

BASKETBOLA DA HEDEFLERİMİZ VAR
Başkan Ünsal Göksen, bu sezon istedikleri hedefi son dakikalarda kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Bu yıl bazı maçlarda aldığımız sürpriz sonuçlar nedeniyle şampiyonluk şansını 1 puanla kaçırdık. Play Oflarda son iki dakikada rakibe boyun eğdik. Şehir takımlarına oranla belediye takımı olmamıza rağmen daha mücadeleci olduğumuza inanıyorum. Şu anda ligin neredeyse en genç takımına sahibiz. Önümüzdeki dönem basketbol takımı için daha büyük hedeflerimiz var. Gaziantep'te bitme noktasına gelmiş basketbolu daha da canlandıracağız. Ayrıca bu yıl alt yapımızı daha da güçlendireceğiz." diye konuştu.
Yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını, söyleyen Göksen, altyapıdan yetişen oyuncuları Türk futboluna kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

LİSTEDE GENÇ YÖNETİCİLER DE YER ALDI
Tek liste ile gidilen ve açık oylama usulü yapılan seçimlerde tekrar Başkan seçilen Ünsal Göksen’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
“Tuncay Kara, Nurettin Özkaya, Mesut Acar, Güven Güzelbey, Fuat Özçörekçi, Nihat Aydıngüler, Kemal Kara, Hayrettin Hafif, Yavuz Çapan, Ahmet Özdemir, Erol Hüner, Ersin Akınal, Murat Özgüler, Hüseyin Aykaç, Candemir Yozgat, Ali Şahin, Metin Uzer, Enes Özkarslı, Cihan İnanıcı, Ertan Şireci, Boray Dai, Memik Yılmaz.”
Denetim Kurulu üyeliklerine ise, İ.Halil Büyükbeşe, Ekrem Sakıcı ve Mustafa Karakuza seçildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz