Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan TFF'ye uyarı

Bank Asya 1. Ligi’nin son haftasında deplasmanda Karşıyaka ile kritik bir maça çıkacak olan Gaziantep...

Bank Asya 1. Ligi’nin son haftasında deplasmanda Karşıyaka ile kritik bir maça çıkacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, küme düşecek takımları yakından ilgilendiren maçlara Türkiye Futbol Federasyonu’nun dikkat etmesi gerektiğini açıkladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulübünden yapılan açıklamada, "Bu hafta Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi kadar küme düşecek son takımın belirleneceği mücadeleleri de çok önemli. Cumartesi günü oynanacak maçlarda, gerek federasyon gerekse kulüpler nezdinde azami dikkatin gösterilmesi gerekiyor." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerek Sakaryaspor - Giresunspor, gerekse Karşıyaka - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarına atanacak gözlemci ve hakem heyeti konusunda azami dikkatin gösterilerek hiçbir şaibeye ve kuşkuya yer verilmeden müsabakaların tamamlanmasını ve futbol dışında bazı etkenlerin bu maçlarda konuşulmasına imkan tanınmamasını özellikle federasyonumuzdan rica ediyoruz.

Maçların sonunda hak eden takımın ligde kalmasını ve bu zorlu mücadeleye çıkacak takımların şanslarının bol olmasını diliyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: