Gaziantep Emniyet Müdürü Aydın, Görevini Öğrencilere Bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Vali Muammer Güler İlköğretim Okulu Müdürü Bekir...

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Vali Muammer Güler İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Kurt, öğretmenlerden Mustafa Kulan, Saliha İslim Aksan ve öğrenciler Emniyet Müdürü Aydın’ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Ömer Aydın temsili olarak makamını İlköğretim öğrencisi İlyas Hasanoğlu’na devretti.

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını geleceğin Emniyet Müdürü'ne teslim ettiğini söyledi. Aydın, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğin teminatı olan çocukları korumak için çok önemli sorumlulukların olduğunu belirtti. Önemli projelerin yürütüldüğünü, özellikle okul güvenliğini sağlamak için okul önlerinde gerekli önlemleri alarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Aydın, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin öğrenci velileriyle sürekli irtibat halinde bulunduğunu kaydetti. Aydın, sokak çocukları ve madde bağımlısı çocuklar ile ilgili diğer kurum ve kuruluşlarla ortak projeler yürütüp çocuklara sahip çıktıklarının altını çizdi. Ziyaretin sonunda Emniyet Müdürü Ömer Aydın, temsili Emniyet Müdürü İlyas Hasanoğlu ile Okul Müdürü Bekir Kurt, öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: