Gaziantep Emniyeti: İddialar Teşkilatın Motivasyonunu Olumsuz Etkiliyor

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, son günlerde basında yer alan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın iddialarıyla...

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, son günlerde basında yer alan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Emniyet, iddiaların, teşkilatın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilediğini bildirdi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, son zamanlarda basın ve kitle iletişim araçlarında yayınlanan ‘Gizli bir hesap mı var?’, ‘Polis kaynaklı suç şebekesi var’ şeklindeki iddialarla ilgili haberler üzerine Gaziantep Valiliği’ne yazı gönderildiği, olayın aydınlatılması için müfettiş talebinde bulunulduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, “Gaziantep Emniyet Müdürlüğü; tüm çalışmalarını yasal mevzuatların vermiş olduğu yetkileri kullanarak hukukun üstünlüğüne bağlı, kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, suç ve suçlularla mücadele ederken tarafsız, iletişime açık, basın ve halkla ilişkilere önem veren bir anlayışla ilimizde asayiş ve huzurun sağlanması görevini; en iyi, en verimli ve en kısa sürede yerine getirerek vatandaşlarımızın memnuniyetinin sağlanmasına çalışmaktadır. Basın ve yayın organlarında Emniyet Müdürlüğü ile ilgili çıkan bu iddialar ilimizin asayişini sağlamakla görevli emniyet teşkilatımızın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilemektedir. İçişleri Bakanlığımızca görevlendirilen müfettişlerce iddia edilen konular araştırıldıktan sonra kamuoyu bilgilendirilecektir.” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: