Gaziantep Emniyeti'nden "Tek Yürek" Projesi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ndeki rütbeli personeller, "Tek Yürek" projesi kapsamında gece ekipleriyle 2 saat çalışarak onlara destek oldu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ndeki rütbeli personeller, "Tek Yürek" projesi kapsamında gece ekipleriyle 2 saat çalışarak onlara destek oldu.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje Personel Şube Müdürlüğü öncülüğünde asayiş, polis merkezi ve trafik hizmetlerinde görev yapan personelin görevi sırasında karşılaştığı zorlukların yerinde tespit edilmesi, görevli personelle direk iletişime geçmek ve personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla hazırlandı.

Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli emniyet amiri ve üst rütbelerdeki personel proje çerçevesinde 2 saat, Asayiş Yıldırım, Trafik ve Polis Merkezi Amirliği ekiplerinde görev yapan personelle gece farklı saatlerde görev yaptı.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Ömer Aydın başta olmak üzere Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli emniyet amiri ve üst rütbelerdeki personel, görev esnasında ekiplerin yanında yer alarak onların karşılaştıkları zorlukları yerinde görüp, çözüme yönelik önlemler için gerekli çalışmaları başlattı.

Uygulama personele moral ve motivasyon sağladı.

Muhabir: Gaziantep

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: