Gaziantep Folklor Kulübü Türkiye’yi Temsil Edecek

Güney Kore’de düzenlenecek olan ‘Türk Günü’ etkinliklerinde Türkiye’yi Gaziantep Folklor Kulübü (GFK) temsil edecek.17-19 Mayıs...

Güney Kore’de düzenlenecek olan ‘Türk Günü’ etkinliklerinde Türkiye’yi Gaziantep Folklor Kulübü (GFK) temsil edecek.

17-19 Mayıs tarihleri arasında Güney Kore’de 70 ülkenin katılacağı ‘Türk Günü’ etkinliklerinde Gaziantep Folklor Kulübü, Türkiye’nin çeşitli yörelerinden oyunlarla ülkenin tanıtımını yapacak.

Amaçlarının Türkiye’yi ve Gaziantep’i yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Gaziantep Folklor Kulüp Başkanı M. Burak Anlar, “Bu tür etkinlikler yerel kültürlerin paylaşılmasında ve anlaşılmasında en etkili organizasyonlardır. GFK olarak bizler, böylesine önemli bir organizasyonda ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye’yi yurt dışında temsil etmenin büyük sorumluluk gerektiğini kaydeden Anlar, “Türkiye’yi temsilen bir etkinliğe katılmak mutluluk verici bir durum. Ancak bir o kadarda sorumluluk gerektiriyor. Milli formanın ağırlığını hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: