Gaziantep Hayvanat Bahçesi yaza hazırlanıyor -Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanı Özsöyler: -"2012 yılında ziyaretçi sayımızı 3,5 milyon olarak hedefliyoruz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Müdürlüğü yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Müdürlüğü yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanı Celal Özsöyler, yaptığı açıklamada, hayvanat bahçesinde yaz sezonu için çeşitli düzenlemelerin ve hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

2012 yılının girmesi ve yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte hayvanat bahçesinde yoğun bir şekilde sezon hazırlığı yapmaya başladıklarını ifade eden Özsöyler, şöyle konuştu:

"Özellikle Fok balıklarını nisan ayının ortasına kadar Gaziantep Hayvanat Bahçesine kazandıracağız. Arkasından Armadillo, Karıncayiyen ve Jaguar'a eş gelecek. Bu sayede hayvan türümüzü arttırmış olacağız. 2012 yılında ziyaretçi sayımızı 3,5 milyon olarak hedefliyoruz. Türkiye'nin her bölgesinden ziyaretçilerin geldiği gibi yerel halkımızdan da çok sayıda ziyaretçilerimiz geliyor. Hayvanat bahçesine yeni yeni türler kazandırıyoruz. Çocuklar için dinlenme alanları, oyun parkları özellikle Ali Babanın çiftliği dediğimiz yeni bir çocuk hayvanat bahçesi dizayn ettik. Daha önce olanı revize ederek genişletmiş bulunuyoruz."

Reklam
Reklam

Burada çocukların bire bir hayvanları sevmelerini sağlayarak hayvan sevgisini onlara aşılayacaklarını dile getiren Özsöyler, herkesi Gaziantep Hayvanat Bahçesine gelmesini ve bu muhteşem atmosferi görmelerini istediklerini belirterek, "Vatandaşlar hiç görmedikleri sadece resimlerde ve kitaplarda gördükleri hayvanları burada canlı olarak doğal ortamlarında görme imkanı bulacaklar" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: