Gaziantep İncileriyle Buluşuyor

Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından düzenlenecek “Gaziantep’in İncileriyle Buluşuyoruz” ödül töreninde Türkiye’ye ve Gaziantep’e...

Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından düzenlenecek “Gaziantep’in İncileriyle Buluşuyoruz” ödül töreninde Türkiye’ye ve Gaziantep’e çeşitli alanlarda hizmet vermiş kadınlar ödüllendirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan GAKİKAD Başkanı Nilgün Kargıner “Türk toplumunun gelişmesi ve kalkınmasında örnek olmuş Gaziantepli girişimci kadınlarımızın yeni yetişen nesillere örnek olmasına destek olmak üzere düzenlediğimiz “Gaziantep’in İncileri” ile buluşuyoruz ve etkinliğimizde örnek aldığımız bu insanları ödüllendirmeye karar verdik. Ülke kalkınmasındaki kadının gücü ve emeği asla inkar edilemez ve ödüllendireceğimiz Gaziantep’in incileri sadece kentimizin değil, birçok alanda ülkesizinde gelişmesinde, kalkınmasında ve sosyal hayatın gelişmesinde önemli rol üstlenerek onlarca başarıya imza atmışlardır" dedi.

Reklam
Reklam

Bu yıl ilkini düzenlediklerini kaydeden Kargıner, "Etkinliğimizde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin’i Gaziantep’in ilk kadın milletvekili ve kadın bakanı olması nedeniyle, yaşamının tamamını eğitime vakfeden ve kurduğu hayalleri gerçekleştirerek ülke kalkınmasında itici güç rolünü üstlenen Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’a, Sivil Toplum Kuruluşlarının Gaziantep’teki gelişiminde örnek çalışmalarıyla öncülük yapan ve eğitim başta olmak üzere toplumun bütün kesimleriyle kucaklaşmayı başaran Süheyla Tahaoğlu’na, Yurt İçi ve Yurd Dışındaki başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Günsan Çetin’e, Gaziantep kültürünün ulusal ve uluslar arası arenalarda tanıtımında üstlendiği roller yanında modern Gaziantep kültürünün geçmiş dönem kültürlerimizle kaynaştırılmasında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Sema Marangoz’a, Türk iş kadını kimliğinin yurt içi ve yurt dışındaki varlığının hissettirilmesindeki rolü yanında kadınların STK’nda önemli noktalara gelmesinde ki örnek çalışmalarıyla Sayın Serpil Karuserci’ye, İş hayatındaki başarılı ve verimli çalışmalarından dolayı Sayın Sevgi Kanlı’ya ve İş dünyasının örnek isimleri arasında yerini alan Sayın Güney Erkmen’e bu yıl ödül vermeye karar verdik. Önümüzdeki yıllarda da Gaziantep için önemli çalışmalar yürüten, sadece iş hayatında değil, sosyal ve kültürel hayatta da emeği ve katkılarıyla toplumsal değişime ve gelişime imza atan kadınlarımızı ödüllendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Gaziantep Ticaret Odasında GAGİKAD tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Gaziantep’in İncileri ile buluşuyoruz" töreni 22 Mart Cuma günü saat 16.00’da başlayacak olan kokteylin ardından Saat 17.00’da düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: