Gaziantep Kısa Kısa

Büyükşehir Belediyesi personellerine, "Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Aşamaları" ile ilgili eğitim verecek.

Büyükşehir Belediyesi personellerine, "Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Aşamaları" ile ilgili eğitim verecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Aşamaları Eğitimi Projesi'nin, bir proje fikrinin ortaya çıkmasından projenin tamamlanmasına kadar geçen süre içerisindeki tüm aşamaların detaylı incelenmesiyle mantıksal çerçeve yaklaşımına dayanan proje ve programların hazırlanması, uygulanması ve değerlendirilmesi konularının detaylı olarak anlatılmasını içerdiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi, Dış İlişkiler Daire Başkanlığı AB Ofisi personellerinden Derman Tuzlu ve Didem Özdem tarafından verilecek eğitim programının yarın 14.00-17.00 saatleri arasında Bahriye Üçok Toplantı Salonu'nda gerçekleştirileceği kaydedildi.

-GAÜN İslahiye MYO Müdürlüğü'ne Yrd. Doç. Dr. İrhan atandı

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü'ne Yrd. Doç. Dr. Bayram İrhan atandı.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne 2009'da atanan ve Temmuz 2011'e kadar İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevini vekaleten yürüten Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım'ın Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Gaziantep Akademik Hizmetler Koordinatörlüğü görevine atanmasının ardından İslahiye MYO Müdürlüğü'ne Yrd. Doç. Dr. Bayram İrhan getirildi.

Metin Yıldırım, yaptğı açıklamada, görev yaptığı süre içerisinde İslahiye'de çok güzel şeyler yaptıklarını belirterek, "Hizmetlerimize destek olan tüm İslahiyelilere teşekkür ediyorum. MYO Müdürlüğü'ne atanan İrhan'a da yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Yıldırım, Türk bayrağını ve Gaziantep Üniversitesi logolu bayrağı öperek görevi devretti.

-Özel Sanko okulları yeni döneme başladı-

Özel Sanko Okulları, 2012-2013 eğitim-öğretim dönemine öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen törenle başladı.

Sanko Holding'ten yapılan açıklamaya göre, uyum programı kapsamında ana sınıfları ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin bir hafta önce geldiği okulda, Özel Sanko ilkokulu, ortaokulu, Fen ve Teknoloji Lisesi ve Sanko Koleji öğrencileri açılış töreninin ardından ders başı yaptı.

Eğitim döneminin başlaması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Özel Sanko Okulları Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını ve her yeni dönemde çıtanın biraz daha yükseltildiğini belirtti.

Konukoğlu, eğitim sistemindeki yeni düzenleme nedeniyle bu yıl 66 ayını dolduran çocukların da "öğrencileri arasına katıldığını" anımsatarak, "O çocuklarımızın velilerine seslenmek istiyorum. Çocuklarınıza göz bebeğimiz gibi bakacağımızdan ve elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın" dedi.

Reklam
Reklam

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu da yeni binaların tamamlandığına dikkati çekerek, okullarına yeni bir tesis daha eklemenin heyecanı ve gururunu yaşadıklarını bildirdi.

"Vizyonunu Gaziantep'ten dünyaya açılan eğitim ekolü olarak tanımlayan Özel Sanko Okulları evrensel bilgi ve yerel değerler ışığında yoluna devam ediyor ve edecektir" görüşlerini aktaran Köylüoğlu, şöyle devam etti:

"Türkiye'de benzeri olmayan okul inşa etmenin onurunu yaşıyoruz. Yeni kurulan ana sınıfları, Özel Sanko Koleji, Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi, laboratuvarları ve donanımlarıyla ile heyecanımızın ve umutlarımızın artmasına vesile olacak. Kurulduğu günden bu yana eğitimde başarının adresi haline gelen Özel Sanko Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında çok daha önemli başarılara imza atacaktır."

Mezun öğrenciler adına konuşan Bekir Burak Kılboz'un, Özel Sanko Okulları'nda aldığı eğitimin önemi üzerinde durmasının ardından iki öğrencinin şiir okuduğu tören, 10. Yıl ve okul marşları eşliğinde öğrencilerin sınıflara alınmasıyla sona erdi.

Reklam
Reklam

-İslahiye'de 17 bin öğrenci ders başı yaptı

İslahiye'de, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde 17 bin öğrenci ders başı yaptı.

İlçede 750 öğretmen, 27 İlköğretim Okulu, 9 lise ve 37 birleştirilmiş köy okulunda yaklaşık 17 bin öğrenci eğitim ve öğretim başladı.

Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, yeni eğitim ve öğretim döneminin tüm öğrenciler, öğretmenler ve çalışanlar için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Muhabir: Kemal Karagöz - Orhan Çiçek - Zekeriye Şimşek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: