Gaziantep Kolej Vakfı Liseleri Kamptan Döndü

Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, öğrencileri için yurt içi ve...

Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, öğrencileri için yurt içi ve yurt dışında çeşitli gezi ve kamp organizasyonları yaparak öğrencilerini sanat, kültür, turizm, bilim ve spor etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri tarafından her yıl geleneksel olarak yarıyıl tatilinde gerçekleştirilen ‘Kayak Kampı’ etkinliğini başarıyla tamamlayarak Gaziantep’e döndü. Türkiye’nin en tanınmış kayak merkezlerinden biri olan Kartepe’de yapılan kampta, öğrenciler kayak ve snowboard gibi kış sporları yaparak birinci dönemin yorgunluğunu attı.

Reklam
Reklam

Kocaeli sınırları içindeki Maşukiye Samanlı Dağları'nda bin 100 metre yükseklikte orman içinde yer alan Körfez ve Sapanca Gölü manzaralı Green Park Turizm Merkezi'ndeki kamp süresince Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri dinlendirici ve eğitici bir dönem geçirdi. Green Park Resort’un yedi farklı pistinde profesyonel kayak eğitmenleri denetiminde sabah ve öğleden sonra, günde iki kez uygulamalı kayak eğitimi alan öğrencilere akşamları teorik bilgiler verildi.

Kampı orta seviye kayakçı sertifikasıyla tamamlayan öğrenciler, kayak sporunu öğrenmenin yanında, zor koşullarda yardımlaşma ve doğa ile iç içe yaşama deneyimi edindikleri unutulmaz bir tatil geçirdi. Öğrencilerin doğa sporlarına ilgisini arttırmayı amaçlayan kamp, 21 Ocak ile 25 Ocak 2013 tarihleri arasında yapıldı. Kampa 25 öğrenci ve 2 öğretmenden oluşan Gaziantep Kolej Vakfı grubu katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: